day by day

De văzut- RE:BIRTH by Russell Brandt

Din când în când mai găsesc pe bătrânul Netflix şi ceva ce îmi hrăneşte mintea. O gură de aer proaspăt ce îmi redă speranţa în televiziune. Pentru că nu tot ce apare la televizor e un gunoi. Poţi filtra cu destul de mare uşurinţă ce alegi să vezi, să crezi şi să auzi. Şi dacă mesajul e unul pozitiv, transmis într-o manieră inteligentă, dacă la sfârşitul vizionării, auzi cum rotiţele se pun în mişcare şi vrei să ştii mai mult şi mai mult, atunci îţi poţi permite şi să te tolăneşti la căldură şi să abosrbi.
După câteva tentative eşuate, un episod din Archer şi o răsfoiala a formulei As (da, citesc formula As şi s mândră de asta), am văzut că a apărut noul stand-up al lui Russell Brandt. Am avut mereu o slăbiciune pentru el, pentru că mno, ce să nu-ţi placă la un englezoi aparent scăpat de sub control, dar care are o viziune profundă şi reală asupra vieţii. Pune mare accent pe spiritualitate, pe autocunoaştere şi pe puterea infinită a comediei. Omul a fost dependent de heroină şi cocaină pe la douăzeci de ani, dar a reuşit să renunţe la mai toate viciile şi să îşi canalizeze multa lui energie către pozitiv. Are un debit verbal ce depăşeşte viteza luminii, dar cu toate astea e extrem de elocvent şi la obiect.
Doldora de informaţie expusă uşor de înţeles, dar puţin mai greu de procesat şi digerat, întregul spectacol e un rollercoaster de emoţii. Râzi, lăcrimi, te enervezi, accepţi, vrei să schimbi. Plus că Russell arata extrem de bine, te poţi inspira din vestimentaţia lui şi mai nou, pentru extra puncte în plus, a devenit şi tătic. Comportamentul lui e poate puţin şocant pentru cei mai pudici ,  înconjurat de controversă, dar eu una prefer obscenitatea inteligenta în favoarea mediocrităţii plicticoase la orice oră. Dacă iluminatul spectacolul RE: BIRTH nu o să-ţi fie suficient( o sa vrei mai mult), te mai poţi alimenta, deştepta şi amuza cu multele lui interviuri, podcast-uri, cărţi şi filme (mai puţin) sau cu la fel de interesantul The Mesiah Complex.

Sper să vă inspire şi să îl savuraţi!Andra Gruiță

Andra Gruiță

O timidă încercare de a comunica părți din fiinta mea.
Scrisul descătusează partea sociabilă a firii mele, de obicei suspicioase si colerice.
Prefer compania oamenilor născuti din imagiație, cu excepția câtorva suflete care au trecut testul timpului.
Citesc,mănânc,scriu(cand ma păleste inspirația),am multi câini si un copil pe drum. Mă plictisesc la fel cum iubesc, repede si tare.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *